Prijsvraag: Win Ghost Recon Wildlands goodies!

Tom Clancy's Ghost Recon Wildllands

Ghost Recon Wildlands is gedurende het weekend helemal gratis en voor niks te spelen. Hierbij mogen spelers ook voor het eerst kennis maken met de nieuwe mutiplayer mode: Ghost War.

Om een beetje in de Wildlands sfeer te komen mogen wij een supergaaf goodiepakket weggeven van Ghost Recon Wildlands. In dit pakket zit een T-shirt, een poster en en patch voor onze enthousiaste airsofters.

GRW

In de vorige prijsvraag hebben we al kennis gemaakt met de app om mee te doen aan giveaways. Hier gaan we voorlopig een ritueel van maken.

Ghost Recon Wildlands

De prijsvraag zal tot en met woensdag 18 oktober 16:00 open staan. Zo heb je na het weekend nog alle tijd om mee toen doen.

De Open-world shooter van Ubisoft is gedurende het weekend gratis te spelen op Xbox One, Windows PC en Playstation 4. De free-weekend is gisteren van start gegaan. Ga jij je dit weekend begeven in Bollivia?

Wij gaven deze een 7,4. Lees de review hier!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek