Prijsvraag: Win God of War 3 Remastered – PS4

God of War Remastered

De eerste prijsvraag binnen intheGame is een feit. We hebben een tijdje terug een prijsvraag omwille van het nieuwe intheGame online gezet. Dit is de leuke Like, Deel en Win actie die morgen alweer afgelopen is. De winnaar die daaruit komt heeft een Steam tegoedbon van €20,- gewonnen.

Het wordt tijd dat we weer een nieuwe op de website gaan zetten waarin je ditmaal een leuke game kunt winnen. Meer dan leuk zelfs, je kunt dit keer de Remastered variant winnen van God of War 3 voor de PlayStation 4. Dus als jij in het bezit bent van de PlayStation 4 en je hebt zeker interesse om deze game binnen te hengelen dan is dat vanaf vandaag mogelijk. De win actie is opgezet in samenwerking met Sony Computer Entertainment. Welke wij zeker in de toekomst nog vaak voorbij zullen zien komen. Jij hebt natuurlijk helemaal niets aan deze informatie, jij wilt enkel maar weten wat je ervoor moet doen om God of War 3 – Remastered voor de PlayStation 4 bij ons te winnen. Eigenlijk is het vrij simpel, we vragen niet veel, maar deel. Delen is tegenwoordig de manier om je bezoekers te bereiken, dus vandaar dat wij vaak dit soort win acties zullen gaan doen, dit is zeker niet de laatste.

Om te winnen moet je dit bericht delen met al jou, vrienden, collega’s, kennissen en misschien heb je huisdieren? Deel dit bericht op jou Facebook pagina en dan hoef je daarna nog maar één ding te doen? Dat is hier een reactie achterlaten met daarin aangegeven waarom nou juist jij deze game moet winnen. Diegene die in onze ogen als beste heeft aangegeven waarom hij of zij God of War 3 – Remastered moet winnen krijgt hem. Het is natuurlijk wel makkelijk als je ook in het bezit bent van een PlayStation 4. Doe dit vóór uiterlijk 15 augustus, want dan maken wij bekend wie deze prachtige game gewonnen heeft.

god_of_war_iii_remastered_ps4

god1 god_3_remastered

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek