SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Win God of War 3 Remastered – PS4

God of War Remastered

De eerste prijsvraag binnen intheGame is een feit. We hebben een tijdje terug een prijsvraag omwille van het nieuwe intheGame online gezet. Dit is de leuke Like, Deel en Win actie die morgen alweer afgelopen is. De winnaar die daaruit komt heeft een Steam tegoedbon van €20,- gewonnen.

Het wordt tijd dat we weer een nieuwe op de website gaan zetten waarin je ditmaal een leuke game kunt winnen. Meer dan leuk zelfs, je kunt dit keer de Remastered variant winnen van God of War 3 voor de PlayStation 4. Dus als jij in het bezit bent van de PlayStation 4 en je hebt zeker interesse om deze game binnen te hengelen dan is dat vanaf vandaag mogelijk. De win actie is opgezet in samenwerking met Sony Computer Entertainment. Welke wij zeker in de toekomst nog vaak voorbij zullen zien komen. Jij hebt natuurlijk helemaal niets aan deze informatie, jij wilt enkel maar weten wat je ervoor moet doen om God of War 3 – Remastered voor de PlayStation 4 bij ons te winnen. Eigenlijk is het vrij simpel, we vragen niet veel, maar deel. Delen is tegenwoordig de manier om je bezoekers te bereiken, dus vandaar dat wij vaak dit soort win acties zullen gaan doen, dit is zeker niet de laatste.

Om te winnen moet je dit bericht delen met al jou, vrienden, collega’s, kennissen en misschien heb je huisdieren? Deel dit bericht op jou Facebook pagina en dan hoef je daarna nog maar één ding te doen? Dat is hier een reactie achterlaten met daarin aangegeven waarom nou juist jij deze game moet winnen. Diegene die in onze ogen als beste heeft aangegeven waarom hij of zij God of War 3 – Remastered moet winnen krijgt hem. Het is natuurlijk wel makkelijk als je ook in het bezit bent van een PlayStation 4. Doe dit vóór uiterlijk 15 augustus, want dan maken wij bekend wie deze prachtige game gewonnen heeft.

god_of_war_iii_remastered_ps4

god1 god_3_remastered

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • MrPRabbit

  Awesome!!

  Waarom ik hem wil winnen?

  Ik wil leren hoe ik Hades, de god van de onderwereld kan verslaan zodat ik niet naar die plek getrokken word door dat zielige driekoppige huisdiertje Cerberus van hem.

  Daarnaast hoop ik dan plaats te kunnen nemen naast Zeus boven opbde berg Olympus om zo tezamen met mijn mede goden al die in ons goden geloven te beschermen tegen alle slechte invloeden van Hades en zijn sympathisanten!

  Peace!

 • Kajligator

  God of War super leuke serie, jammer dat ik geen ps4 heb! dus succes iedereen!

 • Wouter Oosterbeek

  Ik wil winnen omdat ik één van de grootste God of War fans ben van Nederland. En dan denk je natuurlijk: dan heb je GoW3 toch al gespeeld? Ja natuurlijk heb ik dat (en wie dat niet al heeft gedaan kan beter rondjes gaan fietsen en stoppen met gamen en die verdient al helemaal niet om hier te winnen)!! Maar toen ik de PS3 versie speelde, voor mij misschien wel de beste PS3 game ooit, dacht ik dat dat de top van god of war was. Echter nu lees ik in reviews dat het nog bruter is! WTF, dat moet ik beleven!

  • Braaksel22

   Nepperd. Een echte fan heeft ‘m allang.

   • Wouter Oosterbeek

    Kwestie van tijd en geld, ben ik bang 🙁

 • New Deep House

  Ik wil hem niet winnen.

 • Bryan Brandhorst

  waarom ik zou winnen is omdat ik van de god of war series hou en deze graag ook in mijn collictie wil hebben ( en omdat ik hem helaas niet meer op mijn ps3 kan spellen)

 • Ik hoef hem niet persee ik deel natuurlijk gewoon voor de support. Heb ook geen ps4 😀

 • Darkness

  Succes allemaal 😀

 • Succes iedereen!

 • GamezMaster

  Ik wil hem winnen omdat het kan.

  Als dat geen goede reden is weet ik het ook niet meer.
  (ohja, het spel lijkt me ook leuk, dus mss daarom ook wel).

 • HBKjeffrey

  Waarom ik hem graag wil winnen. Omdat ik een fan van de game ben. Heb alles gespeelf op ps2 psp enz. Alleen heb er gewoon geen geld voor. Wat rottig is natuurlijk hebben er momenteel heel veel mensen geen geld voor. En misschien zou ik um zo wel kunne winnen. En vooral omdat er voorlopig helemaal geen geld voor is voor een game. En dit dit echt graag wil..

  • Braaksel22

   Je kan m nattuulijk ook kopen

   • HBKjeffrey

    Van welk geld?

    • Braaksel22

     Sparen natuurlijk!

 • Vincent

  GoW zijn gewoon geweldige games.
  En een geweldige game kan je uren spelen. En dan ook nog op de PS4!

 • Hoppa mensen doe mee en win als je een pa4 hebt ! (Ik dus helaas niet) may the odds be ever in your favor!

 • Jeltire

  Waarom ik moet winnen? Omdat dit je dit spel als een god moet spelen en ik met mijn goddelijke lichaam daar meer dan aan voldoe (Bacchus was immers ook een god 😀 )

 • Thomas van Dijk

  Ik zou deze heel graag willen winnen.
  Ik had dit spel gekocht maar toen ik thuis kwam zat deze niet meer in mijn tas.
  Ik heb het vermoeden dat iemand die van mij gestolen heeft onderweg naar huis.
  Ik denk in de trein.
  Toen ik thuis kwam was mijn tas open en ik doe die altijd echt dicht.

 • God of War 3 wil ik graag winnnen omdat ik als echte Playstation man zijnde verrassend weinig God of War heb gespeeld. Alleen Ghost of Sparta op de PSP. En ik heb het al vaker gezegd maar de site ziet er nice uit. Het valt me nu alleen wel op dat de tekst erg klein is op mijn grote computer scherm. Misschien dat jullie daar wat aan kunnen doen? Afijn, ik kom niets te kort zoals je al merkt. Succes iedereen. 🙂

 • Bas

  Ik wil dit spel hebben, επειδή η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο παρελθόν

  • Inderdaad, zoals je zegt.. in het verleden. 😛

 • Carlo-Meike Beks-Scheepers

  waarom wil ik deze game winnen ?
  Ik heb de gehele god of war serie op de PS3 gespeeld gehad en meer dan genoeg uren plezier aan beleefd en zou ook graag deze collectie compleet willen houden. God of War is en blijft een machtige serie !

 • lingchoi

  Top voor mijn tienerzoon en kunnen we samen gamen!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk