Prijsvraag: Win Happy Death Day Hoodies!

stills

De titel is geen typfoutje, het zijn dit keer geen goodies die we weggeven, maar hoodies! Happy Death Day draait vanaf vandaag in de bioscoop. Dit moet uiteraard gevierd worden.

Onze Blade Runner 2049 prijsvraag is inmiddels weer afgelopen. Tijd voor een nieuwe, toch? Halloween komt er aan en indien jij niet de aangewezen persoon bent om langs de deur te gaan met een lampionnetje en een zakje voor snoep, is het misschien wel de uitgerekende dag om op de bank met een bak popcorn je favoriete, of meest gevreesde, horror film te kijken. Misschien zelfs met een mooie nieuwe hoodie? Uiteraard ben je de ster van de avond als je met deze hoodie de bioscoop zaal inloopt om naar de desbetreffende film te kijken.

HAPPY DEATH DAY is de nieuwe film van horrorproducent Blumhouse Productions (Get Out, Split, The Purge-films). In deze film speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

happy death day poster

Wat gaan wij weggeven?

  • 3x Hoodie

Hoe doe je mee?

We gaan het deze keer iets anders aanpakken dan dat je misschien gewend bent van ons. Je doet nu simpelweg mee door onderstaande app te gebruiken.

Win Happy Death Day Hoodies!

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met donderdag 19 oktober 12:00. De prijsvraag zal automatisch sluiten en de winnaars zullen kort daarna bekend worden gemaakt.

Bekijk hier nog even de trailer van de film:

Meer informatie over de film? Dan kun je trecht op: www.happydeathday.nl. Happy Death Day draait vanaf nu in de bioscoop!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek