Prijsvraag: win Ben-Hur vrijkaarten en meer

Ben-Hur Jack Huston 2016

We zijn weer terug met een nieuwe prijsvraag. Dit keer kun jij kaarten winnen voor Ben-Hur. Dit is een remake van de versie uit 1959. Lees hier hoe jij deze vrijkaarten kunt winnen en wat er nog meer bij zal zitten!

Ben-Hur is een historisch actie-drama gebaseerd op de film die uit kwam in 1959. De makers waren erg geïnspireerd door de verouderde film en wilde deze toegankelijk maken voor het huidige publiek. De cast van de film mag er ook wel zijn, gezien het feit dat Morgan Freeman een redelijke rol zal gaan spelen. De acteur voor Ben-Hur zelf zal Jack Huston zijn.

De film zal geproduceerd worden door Timur Bekmambetov, bekend van Wanted, 9 en Apollo 18. De film speelt zich af in Guryev en zal Ben-Hur volgen in zijn strijd op wraak.

Wat kan je winnen?

  • 3x 2 vrijkaarten
  • 3x linnen tassen

We geven dus in totaal drie prijspakketten weg, des te meer kans heb jij om te winnen. Mocht je niet bekend zijn met de film, dan kun je hier beneden de trailer bekijken.

Hoe kan je mee doen?

  • Like intheGame.nl op Facebook, mocht je dit nog niet hebben gedaan
  • Deel deze actie op Facebook
  • Laat in een reactie achter waar jij deze linnen tas voor zal gaan gebruiken!

Meedoen aan deze prijsvraag kan tot 5 september 12:00. Daarna zullen wij op 8 september de winnaars bekend maken, houdt dus goed de website in de gaten als je mee doet.

Ben-Hur draait vanaf 25 augustus 2016 in de bioscopen. Wil jij dus kaartjes winnen voor deze film? Doe dan zeker mee aan deze prijsvraag! Vergeet natuurlijk niet dagelijks onze website in de gaten te houden voor al je multimedia en gaming nieuws!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek