Prijsvraag: Win Jurassic World: Fallen Kingdom goodies!

JWFK

Jurassic World: Fallen Kingdom draait nu in de bioscoop. Om even de speciale aandacht te schenken aan deze nieuwe film in een fantastische franchise gaan wij drie prijzenpakketten weggeven.

Met deze prijzenpakketten zorgen wij er voor dat jij in stijl naar de bioscoop kunt rijden door een mooie nieuwe sleutelhanger voor bij je autosleutels. Daarna kom je als een baas de bioscoop binnen met je gloednieuwe Jurassic World pet, alsof je net een T-rex verblijf hebt schoongemaakt.

JurassicWorld

Deelnemen aan deze prijsvraag is wederom heel erg eenvoudig dankzij onderstaande app. Je kunt tot en met woensdagavond 13 juni, 20:00 mee doen. De prijsvraag zal daarna automatisch sluiten en de winnaars zullen de volgende dag in dezelfde app, op deze pagina worden weergegeven.
Jurassic World: Fallen Kingdom goodies

De volgende items gaan wij weggeven:

  • Pet (3x);
  • Keychain (3x);

Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf vandaag, 7 juni, te zien in de bioscoop. Meer informatie over de film kun je vinden op de officiële website: www.jurassicworldfilm.nl. Bekijk hier beneden alvast de trailer:

Kan jij ook niet wachten om deze film eindelijk te kunnen zien? Laat ons dan weten wanneer jij naar deze film gaat kijken, en achteraf natuurlijk wat je er van vond. Geen spoilers!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek