Prijsvraag: win Kubo vrijkaarten en goodies

Kubo en het Magische Zwaard

Ben jij een fan van animatie films, of wil jij je zoon/dochter een plezier doen? Dat kan! Vanaf 24 augustus is Kubo en het Magische Zwaard in de bioscopen te zien. Om dit te vieren verloten wij twee vrijkaarten en goodies!

Kubo en het Magische Zwaard, of Kubo and the Two Strings, is al in de bioscopen te zien. In de film volgen we een jong kereltje genaamd Kubo, die een magisch harnas moet vinden. De film is geregisseerd door Travis Knight, bekend van onder andere ParaNorman en The Boxtrolls. De stem van de hoofdpersoon zal worden ingesproken door Art Parkinson. Art speelde onder andere Rickon Stark in Game of Thrones.

Kubo poster

Wat kan je winnen?

  • 3x 2 vrijkaarten voor de film,
  • 3x een origamiset,
  • 3x een rugzaak van Kubo.

Wij geven in totaal drie prijzenpakketten weg, des te groter is voor jou de kans om deze te winnen! Ben je niet bekend met de film, bekijk dan hier beneden de trailer.

Hoe kan je mee doen?

  • Like intheGame.nl op Facebook als je dit nog niet hebt gedaan.
  • Deel deze actie op Facebook.
  • Laat ons in de reacties weten wat jij met de origamiset en rugzaak gaat doen, of aan wie je hem gaat geven!

Meedoen is dus vrij simpel. Dit kan gedaan worden tot 5 september 12:00. 8 september zal online komen te staan wie de vrijkaartjes en goodies gewonnen heeft!

Kubo and the Two Strings draait vanaf 24 augustus 2016 in alle Nederlandse bioscopen, wil jij hem zien? Doe dan zeker weten mee! Vergeet natuurlijk niet dagelijks onze website in de gaten te houden voor al je gaming en multimedia nieuws.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek