Prijsvraag: Win Moss voor Playstation VR!

Moss_PSVR

Onlangs is de nieuwste Playstation VR exclusive: Moss verschenen. Om de release van deze game te vieren gaan wij één exemplaar van de game weggeven! Lees snel verder hoe jij mee kunt doen.

In Moss begeleid jij het heldhaftige muisje genaamd Quill naar zijn geliefde toe. Dit gaat niet zomaar, anders had hij jouw hulp natuurlijk niet nodig. Op zijn pad zal je te maken krijgen met verschillende puzzels en vijanden die jij op verschillende manieren moet gaan omzeilen om Quill een stapje dichter bij zijn geliefde te brengen.

Door onderstaande handige app te gebruiken kan jij heel eenvoudig mee doen met de prijsvraag. Deze zal vanaf nu beschikbaar zijn. Je kunt mee doen tot 7 maart 16:00. De prijsvraag zal automatisch sluiten en de winnaar zal zo spoedig mogelijk een berichtje van ons krijgen.

Win Moss

Moss is een Playstation VR exclusive. Dit betekend dat je de game alleen kunt spelen op een Playstation 4 of Playstation 4 Pro met de VR headset. Wil jij meer over Moss te weten komen? Bezoek dan de officiële website van Polyarc Games. Wil jij graag onze mening lezen over Moss? Dat kan, maar nu nog niet. Binnenkort zullen wij onze review over de game online plaatsen. Houd de website dus goed in de gaten aankomende dagen!

Doe jij mee met onze gloednieuwe prijsvraag? Laat ons dan beneden in de reacties weten waarom jij deze game graag wilt winnen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek