Prijsvraag: Win Pacific Rim Uprising goodies!

pru

Pacific Rim Uprising draait nu in de bioscoop. Om het vervolg op de film uit 2013 te vieren gaan wij twee prijzenpakketten weggeven. In ieder pakket zit een T-shirt en een Sweater van de nieuwe bioscoopfilm.

Pacific Rim Uprising is een direct vervolg op de Pacific Rim film uit 2013. Wil jij graag in stijl naar de bioscoop om deze film te zien? Dat kan! Want wij zorgen voor gepaste kleding. Bij meer, of minder weer.

“In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).”

sweater tshirt

Doe mee!

Mee doen is heel eenvoudig. Je hoeft enkel de stappen in onderstaande app uit te voeren om mee te doen! Zie je geen app verschijnen hier beneden (smartphone gebruikers)? Probeer het dan via een PC.

Pacific Rim Uprising goodies

Bekijk hier beneden nog even de trailer om op te warmen.

Pacific Rim Uprising draait nu in de bioscoop! Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot 30 maart 12:00. De prijsvraag zal vervolgens automatisch sluiten en de winnaars zullen kort daarna bekend worden gemaakt. Ga jij deze nieuwe Pacific Rim bekijken in de bioscoop? Laat ons dan weten of jij graag zo’n shirt of hoodie wilt winnen om het plaatje compleet te maken!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek