Prijsvraag: Win PIXELS bioskaarten en goodies

pixels-uitgelicht

Het is tijd om games naar het witte doek te brengen, zo dachten ook de makers van PIXELS. Deze film staat op het punt jouw favoriete games naar de bioscoop te brengen. Met PIXELS beleef je het allemaal wat jij ooit hebt meegemaakt toen je games als, Pac-man, Donkey Kong en Centipede op je PC of Console speelde.

In PIXELS wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade-gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro-gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan). PIXELS is geregisseerd door Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Timothy Dowling, naar een verhaal van Tim Herlihy, gebaseerd op de korte film van Patrick Jean. De film is geproduceerd door Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe en Allen Covert.

pixels

Winnen?


Wij van intheGame.nl geven in samenwerking met Universal Pictures Nederland een leuke prijsvraag weg die jou meeneemt in een wereld van oude maar leuke games. Je kunt bij ons bioscoopkaarten en leuke goodies winnen. Om dit te winnen vragen wij zoals altijd om dit artikel te delen via Facebook en Twitter en te reageren in dit artikel met het woordje WIN. Als jij er een leuke toelichting bij wil geven laten wij de keuze aan jouw. Heb je dit gedaan? Dan kan je één van de pakketten winnen. Welke een inhoud heeft van 1×2 bioscoopkaartjes, 1 can cooler, 1 kaartspel, 1 rubiks cubus en een PIXELS zonnebril. Hoe dit er precies uitziet? bekijk een aantal van de foto’s hieronder. Wil je verder op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent PIXELS dan kun je pixelfilm.nl bezoeken voor meer informatie

can-cooler rubiks-cube zonnebril

Bekijk hier ook gelijk even de trailer van PIXELS, dan weet je wat jullie te wachten staat. De wereld is één groot slagveld!

Deze prijsvraag duurt tot uiterlijk donderdagavond 13 augustus 2015 20:00 uur, dus deel het via al jouw sociale wegen en geef een reactie met “WIN” in dit artikel. En dan maak je kans op één van de drie pakketten. PIXELS draait vanaf 20 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek