SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Win Spider-Man Homecoming goodies!

Spider-Man

Spider-Man Homecoming draait vanaf vandaag in de bioscoop. Omdat er maar weinig dingen in de wereld zijn opgewassen tegen onze friendly neighbourhood Spider-Man gaan we vandaag weer een een mooie prijsvraag opzetten!

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.Spider-Man Homecoming
Spidey samen met Iron Man op één poster. Damn, het wordt niet veel beter dan dit denk ik. Jammer genoeg waren er al genoeg fangirls, in zat niet bij de selectie. Op naar de prijsvraag dan maar!

Wat gaan wij weggeven?

 • Twee Spider-Man telefoonhoesjes
 • Twee Spider-Man zonnebrillen

Het telefoonhoesje is verstelbaar, deze past dus op een breed scala aan telefoons. Ideaal en stijlvol, wat wil je nog meer?

Wat moet je doen om kans te maken op een prijs?

 • Like intheGame op Facebook!
 • Vertel ons in een reactie hier beneden (of op facebook) wie jouw favoriete Spider-Man acteur is en waarom. Is het Tobey Maguire, Andrew Garfield, of toch Tom Holland? We hebben ze alle drie al in actie kunnen zien als actieheld.

Spider-Man Homecoming draait vanaf 6 juni in de Bioscoop, ook in 3D! Meer over Spider-Man Homecoming: http://www.spidermanhomecoming.com/

Deelname aan de prijsvraag is mogelijk tot en met 13 juli 17:00. Vervolgens gaan wij de winnaars zo snel mogelijk bekend maken op de website! Houdt onze voorpagina en Facebookpagina in de gaten om niets te missen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Roger

  Mijn favoriete Spider-man acteur is Tobey Maguire omdat hij altijd die ‘awkward’ momenten had met Mary Jane ook ben ik op gegroeid met hem als spider-man en heeft hij sowieso altijd een plaats in mijn hart! Toch vond ik Tom Holland ook wel heel goed maar ik denk dat ik hem nog iets vaker moet zien om er echt helemaal aan te wennen en hem beter te vinden dan Tobey.

  Ik wil de zonnebril echt super graag winnen toevallig ben ik die van mijzelf laats ook kwijtgeraakt…

  Ik heb ook jullie facebook pagina geliked met mn facebook account die heet Rogier Dijkgraaf

 • Maikel Frijters

  Mijn favoriet is Tom Holland, want bij hem heb ik het meeste Spider-Man gevoel. Bij hem heb je het idee dat-ie nog op school kan zitten terwijl Andrew Garfield al 29 was. De acteur Tobey Maguire heb ik niks mee en hoewel ik de eerste Spider-Man-film heel leuk vond, denk ik dat ze nu pas echt de juiste toon hebben gevonden.

 • Wout Jut

  Ik vond Andrew Garfield beter en stoerder dan Tobey Maguire (hem vond ik
  nogal een zeurkous en een beetje zielig), maar Tom Holland heeft mij met
  Civil War overtuigd dat hij de beste/stoerste en grappigste Spider-Man
  is. 😉

 • Els Timmers

  Tom Holland, met stip! Andrew Garfield kijkt altijd alsof hij elk moment kan gaan huilen en Tobey Maguire vond ik charismaloos. Ik keek de films meer ondanks die acteurs dan dankzij. Nu eindelijk een goede Spidey!

 • bb70

  Tom Holland natuurlijk. T sulletje wat een held word.

 • Joke Somers

  Tobey Maguire was altijd mijn favoriet maar er was ook weinig om mee te vergelijken. Hopelijk is Tom Holland toch wel beter.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk