Prijsvraag: Win Spider-Man Homecoming goodies!

Spider-Man

Spider-Man Homecoming draait vanaf vandaag in de bioscoop. Omdat er maar weinig dingen in de wereld zijn opgewassen tegen onze friendly neighbourhood Spider-Man gaan we vandaag weer een een mooie prijsvraag opzetten!

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.Spider-Man Homecoming
Spidey samen met Iron Man op één poster. Damn, het wordt niet veel beter dan dit denk ik. Jammer genoeg waren er al genoeg fangirls, in zat niet bij de selectie. Op naar de prijsvraag dan maar!

Wat gaan wij weggeven?

  • Twee Spider-Man telefoonhoesjes
  • Twee Spider-Man zonnebrillen

Het telefoonhoesje is verstelbaar, deze past dus op een breed scala aan telefoons. Ideaal en stijlvol, wat wil je nog meer?

Wat moet je doen om kans te maken op een prijs?

  • Like intheGame op Facebook!
  • Vertel ons in een reactie hier beneden (of op facebook) wie jouw favoriete Spider-Man acteur is en waarom. Is het Tobey Maguire, Andrew Garfield, of toch Tom Holland? We hebben ze alle drie al in actie kunnen zien als actieheld.

Spider-Man Homecoming draait vanaf 6 juni in de Bioscoop, ook in 3D! Meer over Spider-Man Homecoming: http://www.spidermanhomecoming.com/

Deelname aan de prijsvraag is mogelijk tot en met 13 juli 17:00. Vervolgens gaan wij de winnaars zo snel mogelijk bekend maken op de website! Houdt onze voorpagina en Facebookpagina in de gaten om niets te missen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek