Prijsvraag: Win T-shirts van The Mummy!

The Mummy

The Mummy draait nu in de bioscoop met niemand minder in de hoofdrol dan Tom Cruise. De acteur van zowat elke actie film die we kennen van Mission Impossible, en voor de veteranen onder ons: Top Gun.

The Mummy? Die heb ik toch al jaren geleden gezien? Ja dat zal wel kloppen, maar de film heeft net als velen andere oldtimers een remake mogen ontvangen. Om dit te vieren geven wij 4 T-shirts van de film weg. Helemaal voor niks!

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm THE MUMMY. Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

The Mummy

Wij gaan 4 T-shirts van de film weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van deze T-shirts is beneden dit bericht, of op het bericht op facebook te reageren. Wat moet er in deze reactie staan? Jouw tot nu toe favoriete Mummy film en natuurlijk de reden waarom dit jouw favoriete film is.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 16 juni 12:00. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Like ons op facebook om de uitslag dus niet te missen!

The Mummy draait sinds 8 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. Voor meer informatie over deze film kun je terecht op www.mummyfilm.nl

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek