SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Prijsvraag: Win T-shirts van The Mummy!

The Mummy

The Mummy draait nu in de bioscoop met niemand minder in de hoofdrol dan Tom Cruise. De acteur van zowat elke actie film die we kennen van Mission Impossible, en voor de veteranen onder ons: Top Gun.

The Mummy? Die heb ik toch al jaren geleden gezien? Ja dat zal wel kloppen, maar de film heeft net als velen andere oldtimers een remake mogen ontvangen. Om dit te vieren geven wij 4 T-shirts van de film weg. Helemaal voor niks!

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm THE MUMMY. Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

The Mummy

Wij gaan 4 T-shirts van de film weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van deze T-shirts is beneden dit bericht, of op het bericht op facebook te reageren. Wat moet er in deze reactie staan? Jouw tot nu toe favoriete Mummy film en natuurlijk de reden waarom dit jouw favoriete film is.

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot vrijdag 16 juni 12:00. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken op de website. Like ons op facebook om de uitslag dus niet te missen!

The Mummy draait sinds 8 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. Voor meer informatie over deze film kun je terecht op www.mummyfilm.nl

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Sjors

  De orginele film van 1999, deze vond ik als kind fantastisch.
  Heb de film destijds meer keren gezien.

 • Jens Oostland

  The Mummy Returns de prinses is echt lekker

 • JKampmeijer

  The Mummy uit 1999. Vond toen-der-tijd de effecten erg mooi gedaan in de film. Mooi verhaal, goed gespeeld.

 • Maikel Frijters

  The Mummy uit 1932. De special effects waren toen natuurlijk nog niet wat ze nu zijn, maar een betere mummy dan Boris Karloff moet nog gevonden worden!

 • chen

  Mijn favoriet is The Mummy uit 1999 heeft komische momenten actie en heel soms ook iets griezeligs, de special effect is mooi!

 • Wauw lijkt me geweldig doe graag mee!

  The Mummy uit 1999 lachen hoor

 • Marij Brand

  Mijn favo is de allereerste mummy film waarin Brandon Fraser speelde… met die enge scarrabees.. bah

 • nikkipooh5

  Ik ken alleen The Mummy met Brendan Fraser uit 1999, dus dat is meteen ook mijn favoriet. Wel leuk hoor, dat ze weer films gaan maken met die oude monsters!

 • Arianne Gubler

  The mummy (1999). Ik had het niet meteen naar gekeken, omdat ik eerst dacht dat het een horror zou zijn. Op een gegeven moment was dit op de tv en kreeg ik wat fragmenten mee. Het bleek helemaal geen enge film te zijn, maar een leuke avonturen film. Later heb ik het ook helemaal bekeken. Een film met veel avontuur. Leuk!

 • anja

  ik vind veel films goed als ze maar goed zijn en niet te voorspelbaar dus ik doe graag mee voor The Mummy

 • Ik houd wel van dit soort films. De mijn is ook the Mummy 1999

 • New Yorkje

  The mummy 1999

 • Dineke Wiersema

  The Mummy 1999 (ook)

 • Nancy van Heck

  The Mummy uit 1999 met Rachel Weisz en Brendan Fraser deze is erg spannend, mooi gemaakt, vol met avontuur en goede actie. Deze blijft echt de beste voor mij daarna zijn de mummy films wat minder geworden. Ik hoop dat deze film met tom cruise ook net zo mooi, spannend, avontuurlijk en goed actievol is als de originele Mummy film uit 1999

 • Els Timmers

  De film The Mummy uit 1999 was de eerste mummyfilm die ik zag en daar heb ik hele goede herinneringen aan overgehouden. Ik vond de hele serie leuk en ook de Scorpion King spinoffs (waar we The Rock goed leerden kennen). Toch blijft de allereerste mijn favoriet en elke keer als deze film op tv komt, blijf ik kijken!

 • SophiaG

  The Mummy uit 1999 met Brendan Fraser. Zo jammer dat hij niet in deze film speelt.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk