Prijsvraag: Win The Snowman shirts!

The Snowman

The Snowman draait nu in de bioscoop. Uiteraard, net als met de vorige prijsvragen, gaan we dit vieren! Dit maal mogen wij twee longsleeve T-shirts weggeven. Deelnemen is heel eenvoudig dankzij onderstaande app.

Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

the snowman

Wij gaan deze keer twee shirts weggeven van The Snowman. Misschien een leuk alternatief als kersttrui, of om in stijl deze film te bezoeken in de bioscoop uiteraard. Uiteraard is het een shirt met lange mouwen. Het zou ongepast zijn om een t-shirt met korte mouwen te verloten terwijl we een koude periode tegemoet gaan. Misschien ook een beetje verwarrend om een t-shirt met “The Snowman” te dragen als het 27 graden is buiten.

Wil je graag kans maken op één van zo’n shirt? Doe dan mee door onderstaande app te gebruiken. Er zijn verschillende manieren waarop je mee kunt doen, door meerdere manieren toe te passen heb je meer kans om te winnen!
The Snowman

Deelname is mogelijk tot donderdag 9 november 18:00 . De wedstrijd zal vervolgens automatisch sluiten en de winnaars worden kort daarna bekend gemaakt. Let op: Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland en België.

The Snowman draait vanaf nu in de bioscoop.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek