Prijsvraag: Win twee Angry Birds dvd’s!

Tijd voor een nieuwe prijsvraag bij intheGame. Dit maal gaan we twee dvd’s weggeven van de bekende serie: Angry Birds. De suïcidale vogels die hun leven opofferen om een paar eieren terug te stelen van de groene gemene varkens. Daar is het tenminste allemaal mee begonnen.

Angry Birds.. Het begon allemaal bij een simpel spelletje voor de smartphones. Een paar groene varkens hebben eieren gestolen van de vogels, de vogels worden boos, vandaar Angry Birds en willen hun eieren terug zien te krijgen. Hier halen de vogels van alles voor uit de kast. Met een katapult lanceren ze zichzelf tegen de constructies van de varkens aan om ze te doden en de eieren terug te krijgen.

Nu, jaren later is Angry Birds meer dan alleen maar een simpel smartphone spelletje.. Er zijn een aantal spin-offs van de game gemaakt, zoals een Angry Birds RPG, er zijn verschillende merchandise producten, nagemaakte Angry Birds spelletjes in het echt en natuurlijk allemaal filmpjes van de serie. Van deze laatste gaan wij er twee weggeven.

Wat kun je namelijk winnen?

  • Angry Birds Toons Seizoen 2 – Volume 1
  • Angry Birds Stella – Het complete eerste seizoen

Angry Birds

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like intheGame op facebook
  • Deel deze prijsvraag via facebook
  • Laat in een reactie achter op welke ‘Angry Bird’ jij het meest lijkt en waarom. Wij zijn benieuwd!

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot maandag 25 januari 12:00. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk de winnaar bekend maken en er voor zorgen dat de Angry Birds richting jouw brievenbus gelanceerd worden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek