Prijsvraag: Win vrijkaartjes en goodies voor Us!

Vanaf vandaag, 21 maart, draait Us in de bioscoop. Wederom gaan wij een aantal toffe prijzen weggeven voor deze film. Wil je kans maken op vrijkaartjes, een powerbank en een jack van deze spannende film? Lees dan snel verder!

In de nieuwe film Us lijkt een gezien opgejaagd te worden door niemand minder dan zij zelf. Jordan Peele, de regisseur van deze film sleepte een Oscar binnen voor beste Originele Scenario en zijn vorige film; Get Out werd genomineerd voor ‘Beste Film’ en ‘Beste Regie’.

US filmposter

Wat gaan we weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film (3x)
  • Powerbank (3x)
  • Jack (3x)

Hoe doe je mee?

Deelname is wederom heel eenvoudig dankzij onderstaande Gleam App. Er zijn verschillende manieren om deel te nemen. Door meer acties te vervullen, maak je extra kans om in de prijzen te vallen.

Us

Deelname is mogelijk tot en met 28 maart 14:00. De prijsvraag zal automatisch sluiten en kort daarna zullen wij contact opnemen met de winnaars. Zodra de winnaars bekend zijn zullen deze ook in bovenstaande app worden weergegeven. Bekijk alvast onderstaande trailer om in de stemming te komen voor deze nieuwe film!

Wil jij Us in de bioscoop zien? Laat ons dan weten met wie jij graag deze film bezoekt terwijl je je nieuwe Us jacket draagt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek