Prison Break seizoen 5 begint vanavond op FOX. Lees er hier alles over!

Prison Break seizoen 5

Het lange wachten is bijna afgelopen want Prison Break seizoen 5 gaat bijna van start in Nederland! In dit artikel blikken wij terug op de vorige seizoenen en kijken we alvast vooruit op het seizoen dat komen gaat vanavond!

Het heeft bijna acht jaar geduurd maar eindelijk is het zover. Fox komt met Prison Break seizoen 5. Voor de mensen die nog niet helemaal op de hoogte zijn wat er is gebeurd in de vorige seizoen raad ik dan ook aan hier te stoppen met lezen. Onder de afbeelding ga je namelijk spoilers vinden over de vorige seizoen en lees je een klein beetje wat jij kunt gaan verwachten.

Prison Break seizoen 5

Een nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen komen wij erachter dat Michael Scofield helemaal niet dood is maar in het Midden-Oosten in gevangenschap zit. Hoe hij daar terecht is gekomen is nog maar de vraag. Het is aan de andere personages om hem te bevrijden uit deze gevangenis. Het nieuwe seizoen van Prison Break brengt oude karakters terug zoals de broer van Michael, Lincoln welk mee moet helpen in het plan voor de uitbraak van de gevangenis. Daarnaast zien we ook weer T-Bag terug. Deze speelt een belangrijke rol om Michael weer op vrije voeten te laten komen dit seizoen. Naast deze twee karakters kun je natuurlijk ook nog verschillende mensen gedurende het seizoen tegenkomen. Deze heb jij al eerder in de serie gezien.  Een aantal nieuwe gezichten, zoals het zoontje van Michael is ook aanwezig zoals onderaan de trailer wordt getoond.

Vanavond om 21:00 uur is het zover en kun jij de eerste aflevering bekijken op FoxNL. Als je nog even in de stemming wilt komen is hieronder nog een trailer van het nieuwe seizoen te zien.

Heb jij al zin in Prison Break seizoen 5? Laat het ons weten in de comments hieronder!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek