Probeer Dishonored 2 dit weekend, gratis en voor niks!

Dishonored 2 kwam een aantal maandjes geleden uit en kreeg goede reviews (bekijk hier die van ons). De game was een redelijk succes en jij kunt hem dit weekend gratis proberen! De eerste drie levels kan jij dus proberen, in volle glorie. De gratis trial is te spelen op de Playstation 4, Xbox One en via Steam op de PC.

Dishonored 2 kwam bij veel websites in de top 10 games van 2016 te staan. De game word sinds launch recentelijk bijgehouden en spelers zullen blij zijn met het nieuwtje dat je vanaf een recente update missies apart kan spelen zodra je de game uit hebt. Even een snel en leuk nieuwtje dus!

Ga jij de gratis trial proberen? Laat ons weten wat jij van de game vind in de reacties hier beneden, wij waren er in ieder geval enthousiast over!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek