Probeer de nieuwe Overwatch map nu op PC

Overwatch Eichenwalde Blizzard Map

De officiële release voor Eichenwalde, de nieuwe map voor Overwatch, staat gepland voor een september release. Blizzard lieten weten dat mensen deze nieuwe map nu al kunnen testen.

Eichenwalde is nu beschikbaar via de Public Test Realm (PTR). Deze kun je opstarten via de Battle.net Launcher. De PTR is een versie van de game waar alle nieuwe features eerder toegankelijk zijn, zoals een soort van test. Bekijk hier beneden alvast wat gameplay in de nieuwe map:

Ook zijn er twee nieuwe Legendary-level Reinhardt skins: Balderich en Greifhardt. Deze skins maken de lijst voor Reinhardt nog langer. Zo worden langzaam alle personages uitgebreid met een arsenaal aan cosmetics. Deze nieuwe skins kun je waarschijnlijk net als de oudere skins gewoon uit Loot Boxes krijgen. Bekijk de skins hier beneden:

Overwatch Reinhardt Skin Overwatch Reinhardt Skin

The Last Bastion

En alsof dit nog niet genoeg is, heeft Blizzard vorige week een nieuwe animated short video uitgebracht. Deze heet ”The Last Bastion” en is waarschijnlijk nog wel één van de meest emotionele in de serie. Mocht je deze gemist hebben, dan kun je hem wederom hier beneden kijken:

Dit bericht is kort, maar zal voor Overwatch fans natuurlijk lang genoeg zijn. Wij wensen jullie veel plezier met het testen van de Eichenwalde map. Laat ons ook weten wat jullie ervan vinden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek