Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Problemen bij The Division beta

The Division, de lang verwachte game van Ubisoft heeft te kampen met een te grote influx van spelers die deel uit willen maken van de beta. Momenteel is het volgens Ubisoft niet meer mogelijk om gegarandeerd deel uit te maken van de beta, een publiciteitsstunt waar ze nog gisteren met veel furore reclame voor maakten.

The Division werd aangekondigd op E3 2013 en is vervolgens meerdere malen uitgesteld. In 2015 werd aangegeven dat de game zou uitkomen in Maart 2016 met een Alpha versie in December voor Xbox One en een algemene Beta in het weekend van 28 t/m 31 januari.

Vanwege een grote influx aan spelers door de online verkoop van beta-codes blijken er nu echter teveel mensen die tegelijkertijd deel willen nemen aan de beta waardoor het volgens Ubisoft onmogelijk is om duidelijk te maken of men dit weekend nog wel toegang zal krijgen. Ondertussen worden de Ubisoft forums en Twitter overladen met gamers die hun kans om de beta te spelen aan zich voorbij zien gaan hoewel zij misschien al maanden geleden een pre-order geplaatst hebben voor de game.

Capture5 Capture4 Capture3

Capture

Ubisoft ligt sinds hun laatste statement over de gelimiteerde toegang tot de beta zwaar onder vuur. De keuze om de gegarandeerde toegang op te zeggen wordt hun niet in dank afgenomen, vooral omdat op de site van The Division nog steeds reclame wordt gemaakt voor gegarandeerde toegang. Ik kan ze garanderen dat mensen op dit moment wel genoeg hebben van het woord gegarandeerd.

Capture2

Ubisoft had deze kans om weer in goede gratie te komen bij spelers na meerdere keren buggy en incomplete games gereleased te hebben *kuch* Heroes of Might and Magic 7*kuch* maar blijken toch weer de plank mis te slaan door onvoldoende voorbereiding. Wat vinden jullie van dit soort acties? Laat het ons weten in de comments!

Bekijk hier de trailer van The Division;

The Division komt uit op 8 Maart voor Playstation 4, Xbox One en PC!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek