Problemen in The Division beta bekend

Zoals iedereen nu misschien wel weet begint de beta van The Division al snel. Ubisoft heeft voor het begin van de beta alvast wat problemen uitgelicht en bekend gemaakt zodat spelers weten waar zij aan toe zijn. Geen paniek dus want hier volgt de lijst van bekende problemen.

Problemen als langzaam ladende textures na een respawn, frame rate drops foor PC spelers die VSync gebruiken en teleurstellende audio kwaliteit of verstoringen in de voice chat zijn tot nu toe een paar van de bekende problemen. Hier onder volgt een lijst van alle bekende problemen per platform in de beta versie van The Division. Voor sommige problemen is al een workaround gevonden. Dit zijn meestal niet de ideale oplossingen. Zo is het probleem met VSync opgelost door simpelweg VSync niet te gebruiken.

4bb500f9f0ed6640b2f33b81c5a62fa4b4ef2338.jpg__1920x1080_q85_crop_upscale

De closed beta zal op 28 januari beginnen op Xbox One. PS4 en PC spelers zullen een dag langer moeten wachten. De enige manier om toegang tot de closed beta te krijgen is door de volledige versie van de game te preorderen. De Beta eindigt op 31 januari.

Performance Xbox One/PS4/PC: Spelers die Windows 10 gebruiken zullen verstoord output signaal ervaren wanneer zij een externe capture card gebruiken. Het is onder andere bekend dat de Atomos assassin, de Elgato Gaming HD60 en de Atomos shogun deze problemen kunnen ervaren. Textures kunnen langzaam laden wanneer een speler respawnt.

Spelers die VSync gebruiken zullen flinke frame frame rate drop kunnen ervaren. Het wordt aangeraden om VSync niet te gebruiken.

Wanneer de Dark Zone druk bezocht wordt, zullen spelers performance problemen als vertraagde damage of animatie glitches tegen kunnen komen.

Spelers die op een resolutie hoger dan 1080p spelen kunnen grafische problemen ondervinden in de character selection screen.

Gameplay Xbox One/PS4/PC: Tijdens “saving private OBrian” kan het voorkomen dat de tweede golf van enemies niet verschijnt wanneer de speler te snel is in het verslaan van de eerste golf. Het spel heropstarten zal dit in de meeste gevallen oplossen.

Xbox One/PS4: Spelers zullen vast komen te zitten in the Dark Zone wanneer hun premium subscribtion eindigt terwijl zij zich in de checkpoint bevinden

Glitches Xbox One/PS4/PC: 

Spelers kunnen problemen in de voice chat ervaren in The Dark Zone. Denk hierbij aan verstoringen in het signaal of slechte audio kwaliteit. De voice chat is hierdoor gelimiteerd tot 8 personen tegelijk.

Spelers die een map joinen van een speler die op dat moment de intro cinematic aan het kijken is, kunnen door de map vallen. Wanneer zij de map “verlaten” zullen zij terug worden gezet naar de checkpoint.

Ubisoft Massive, de developer van The Division, is bezig om permanente oplossingen te bedenken voor de problemen die tot nu toe bekend zijn. Het is echter nog niet bekend of er een patch voor de beta zal verschijnen gedurende de 3 dagen dat deze speelbaar zal zijn.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek