Project CARS 2 announcement trailer en verdere informatie

Project CARS 2

Het was al bekend dat Project CARS 2 in 2017 uit zou komen en nu komen de uitgevers met meer informatie. Eerder dit jaar in een forumpost zei CEO Ian Bell van Slightly Mad Studios al dat de game waarschijnlijk rond september uit zou komen. Nu is ook de announcement trailer uitgebracht.

Project Cars 2 zal waarschijnlijk hetzelfde principe gaan volgen als zijn voorganger. Het is een racing simulator en moet dus een zo realistisch mogelijke weergave geven van auto rijden. De game maakt gebruik van een sandbox mode, waardoor het voor de speler mogelijk is om zijn/haar race ervaring volledig naar de eigen hand te zetten. Gamespot komt ook nog met nieuwe informatie over de game. Zij vertellen dat Slightly Mad Studios heeft aangegeven dat de game meer dan 170 verschillende auto’s zal bevatten. Al deze auto’s zijn afkomstig van de bekende merken. Daarnaast zal Project CARS 2 het grootste aantal racebanen ooit bevatten, de game heeft full VR support en zou op pc’s in 12k resolutie moeten kunnen draaien. Als laatste wordt nog vermeld dat de game gebruik maakt van een 24-uur weer cyclus. Dit betekent dat het weer zich tijdens de race aanpast en er ook een dag- en nachtcyclus is. Deze nieuwe informatie klinkt veelbelovend en nu is het wachten op het uiteindelijke resultaat!

Project CARS 2 zal rond september 2017 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De precieze datum is nog niet bekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek