Heb je een Wii U en wacht je op Project CARS ?

Dan mag ik je vandaag het slechte nieuws brengen. Projects CARS zal niet meer verschijnen op de Wii U. Nadat het al een aantal keren was uitgesteld, en Project CARS 2 al was aangekondigd, heeft Slightly Mad Studios bekendgemaakt te zullen staken met de ontwikkeling van Project CARS voor de Wii U. Van uitstel kwam in dit geval dus afstel!

Ergens zat het er al aan te komen maar toch hoop je dat Project CARS zou verschijnen voor de Wii U. Helaas Project CARS is door ontwikkelaar “Slightly Mad Studios” uit het ontwikkelingsproces gehaald en zal ook niet meer verder ontwikkel worden. De officiële mededeling waarmee de ontwikkelaar mee op de proppen kwam was “We wachten op een aankondiging van Nintendo omtrent nieuwe hardware”. Hiermee doelen ze waarschijnlijk op de nieuwe NX console die Nintendo in de maak heeft, maar nog niet officieel heeft aangekondigd.  De Wii U kan Project CARS simpel de aantal Frames Per Second (FPS) die de ontwikkelaar ziet als acceptabel (30 FPS) niet aan. Het spel kwam in de test fase niet verder dan 23 FPS en dit is verder onder de ondergrens.

Dus mocht je zwaar teleur gesteld zijn dat Project Cars niet zal verschijnen op de Wii U omdat de console het simpel weg gewoon niet aan kan.
Hier een paar tips hoe je je woede kunt omzetten in iets duivels, iets stouts. Diegene die het filmt en de meest evil lach er bij heeft krijgt een gratis zak Chup-a-Chup lolly’s van mij !

  • Stop je Wii U in een blender
  • Verzuip je Wii U in zoutzuur
  • Sla je Wii U met een hamer kapot
  • Begraaf de Wii U

Of je behoudt je Wii U en bergt hem op. Over 15 jaar is er een reële kans dat je de console voor minimaal 150 euro kunt verkopen, want dan wordt de Wii U gezien als Retro. En Retro is hip!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek