Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Project Scorpio’s kracht zal waarschijnlijk niet 100% benut worden volgens ontwikkelaar

Scorpio

Microsoft’s Scorpio zal de krachtigste console tot nu toe worden en zal krachtiger zijn dan de Playstation 4 Pro. Volgens bepaalde ontwikkelaars is het beter dat er exclusieve games worden gemaakt voor de Scorpio, om de daadwerkelijke kracht te demonstreren.

Microsoft beschouwt Scorpio als een console die binnen dezelfde generatie valt als de Xbox One. Alle games werken dus op beide apparaten. Maar volgens Danny Garfield van Kasedo Games is dit misschien niet de beste optie.

“I think it does curtain some ability to take full advantage of all the new tech,” vertelde Garfield in een exclusief interview met GamingBolt. “Unavoidably, a great many devs will always aim to make their game cross-compatible in the easiest ways. The AAA guys, and plenty of others, will be more aggressive, and try to stand out from the pack on tech more. But, by and large, we’ll always have to support the original Xbox, which, for many, will mean an easiest road.”

AAA games zoals Crackdown en Halo zullen waarschijnlijk een dikke boost krijgen op de Scorpio. Maar Garfield verwacht dat third-party ontwikkelaars de makkelijke weg bewandelen en niet veel aandacht besteden aan een Scorpio versie. De game zou simpelweg ook op de Xbox One moeten draaien en daarom is extra moeite voor een Scorpio versie gewoon niet interessant genoeg, volgens Garfield.

Afgelopen weekend werd al door een journalist gemeld dat de opgevoerde Xbox One volgende week al onthuld zou worden. Alhoewel velen er van uit gingen dat het zou gaan om een 1 april grap heeft de betreffende persoon eerder zijn gelijk bewezen. We zullen nog heel even moeten afwachten om er achter te komen of het werkelijk zo is. Alhoewel E3 niet lang meer op zich laat wachten, klinkt volgende week natuurlijk veel beter in de oren.

Kijk jij al uit naar Microsoft’s Scorpio? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek