Prototypebeelden en details van Quantum Break verschenen

Quantum Break

Ontwikkelaar Remedy heeft tijdens een recente lezing in Parijs prototypebeelden getoond van Quantum Break. Daarnaast heeft het hoofd van de PR van Remedy nieuwe informatie gedeeld via Twitter.

De prototypebeelden stammen voornamelijk uit 2012. Het is aannemelijk dat dit de video is die Remedy aan Microsoft liet zien voordat Quantum Break exclusief werd ontwikkeld voor Xbox One. De video laat vroege gameplay elementen uit Quantum Break zien en beelden van acteurs in motion capture-pakken.

Naast deze beelden is er meer informatie uitgekomen over de game via PR-hoofd Thomas Puha. Via Twitter deelde hij onder andere dat de game een soepele framerate krijgt en geen last zal hebben van input lag. Verder geeft hij nog een interessant kijkje achter de schermen over de manier waarop pers wordt uitgenodigd voor preview-events. Al deze informatie is terug te lezen op zijn Twitter-pagina.

Quantum Break wordt op 5 april uitgegeven voor Xbox One. Vorige maand werd de pc-versie gekeurd door een Braziliaanse keuringsinstantie. Verder is er is geen informatie bekend gemaakt door Remedy over een eventuele release op pc. We zijn benieuwd!

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek