PS4 Exclusive Nioh krijgt wereldwijde release date

Nioh Playstation 4 Exclusive

Koei Tecmo heeft eindelijk een release date aangekondigd voor hun Playstation 4 Exclusive game genaamd Nioh. De game zal op 9 februari 2017 uit gaan komen, dit werd aangekondigd op de Pre-Tokyo Game Show afgelopen nacht. 

De oorspronkelijke release date stond gepland voor 2016, maar de Beta voor de game is pas recent compleet gemaakt. Deze beta kun je downloaden via je Playstation Store. developers Team Ninja hebben een boel feedback gekregen voor de final game en zijn van plan hier ook zoveel mogelijk mee te doen.

Nioh Playstation 4 Exclusive

De protagonist in Nioh heet William Adams, een man die naar Japan reist om een Samurai te worden.

“Players will discover a deep and enticing world that blends history and Japanese folklore. The tough gameplay pits players against daunting and overpowering creatures, and encourages them to learn their enemies’ tactics to gain the advantage in battle,”

Mensen die de Beta gespeeld hebben zullen waarschijnlijk al gemerkt hebben dat de art style soms ”off” lijkt, maar dat dit juist de bedoeling is. Als je er een diepere blik naar geeft ziet het er super uit! Je moet ook echt tactisch denken als het op combat aan komt. We hebben nog niet te veel van de game gezien, maar hij ziet er veelbelovend uit.

Denk jij dat Nioh een hit zal worden? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek