PS4 Exclusive titels bevestigd voor 2018

Playstation Exclusive PS4

Eerder deze week brachten wij jullie al de Nintendo Switch Exclusive titels, nu is het tijd voor Sony’s prachtige console: De Playstation 4. We beginnen deze maand al met twee mooie titels!

Eén van deze titels is Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory. Iedereen kent Digimon nog wel van vroeger, dit was één van de meest populaire kinder-anime shows naast Pokémon en Yu-Gi-Oh. Deze game zal 320 Digimon bevatten en komt uit op 19 januari. De tweede game,  The Inpatient, is een prequel op de bekendere horror game genaamd Until Dawn. Deze titel is een PSVR ervaring die jouw zestig jaar voor het eerste deel laat spelen. The Inpatient komt uit op 23 januari. De laatste game voor januari is Dissidia: Final Fantasy NT. De veteraan PSP spelers herkennen dit diamantje waarschijnlijk nog alsof hij gisteren uitkwam. Deze 2.0 versie van het oudere deel voegt Noctis (FFXV) toe samen met betere graphics en een up-to-date gameplay. Deze game komt uit op 30 januari.

 

Februari begint sterk met een remake van Shadow Of The Colossus. De game stamt af van de PlayStation 2 en de remake is in goede handen bij Bluepoint Games. SotC komt uit op 6 februari en opent de maand voor Sony. Moss is de tweede exclusieve titel waar ik het over wil hebben. Deze heeft raar genoeg nog geen specifieke datum maar zal in februari uitkomen. In deze avonturen-game volg jij een muis genaamd Quill met een hart dat overloopt van liefde en geluk.

 

Daarna is maart aan de beurt, deze begint op de zesde met Frantics. Dit is een PlayLink gebaseerde game die dus werkt via jouw smartphone. Op dezelfde dag komt Bravo Team, een PSVR shooter. Een grotere titel uit maart zal Yakuza 6: The Song of Life zijn. Deze heeft geen verdere introductie nodig en zal op 20 maart verschijnen. Maart sluit af met MLB The Show 18. Deze baseball game zal op 17 maart verschijnen.

 

In april beginnen de exclusieve titels iets later met Dragon’s Crown Pro die op de 24e van de maand verschijnt. Deze game is een beat-em-up van Vanillaware, de game komt met een Pro versie in 4K. Dit waren dan ook alle titels die een daadwerkelijke release datum hebben. Nu is het dus tijd voor het lijstje van games dat er nog geen heeft. Grappig genoeg zijn juist DE titels zonder datum ook direct de meest geanticipeerde. Beginnende met Detroit: Become Human, de game die net als Netflix serie Black Mirror een ‘what if’ gooit naar de toekomst. Wat als androids die er precies zoals ons uitzien een eigen wil krijgen. Je volgt in deze game zoveel personages als jij zelf wilt aangezien jij kiest wanneer jouw huidige personage sterft door de Heavy Rain-achtige gameplay.

Megadimension Neptunia VIIR komt met een speciale PSVR editie ergens in de lente. Days Gone is een hoog geanticipeerde sandbox survival game die zich afspeelt in een post-apocalyptische zombie-geïnfecteerde wereld. Spelers moeten slim en sluw spelen en goed nadenken voordat ze bepaalde keuzes maken of groepen zombies op zich af lokken. Ook God of War krijgt weer een nieuw deel. In dit deel volg je wederom de Griekse god Kratos, ditmaal samen met zijn opvolger en tevens zoon: Atreus. Star Child is een dromerige platformer die veel nadruk legt op het narratieve aspect. Deze game komt later in het jaar naar de PSVR

 

Spider-Man is gebaseerd op een ouder project dat nu door Insomniac Games op word gepakt. Deze game is snel, zit vol met actie en liet een goede indruk achter op de E3 van 2017. Golem is wederom een PSVR game. In deze titel neem jij controle over een stenen beest die zal blijven groeien. Nog een andere PSVR titel word Blood and Truth, in deze game voer jij overvallen uit. Dreams is een titel vergelijkbaar met Little Big Planet. Jij als speler bepaalt wat de omgeving doet en hoe deze beweegt of eruit ziet. Ubisoft komt nog met Transference, deze vage game word gemaakt door SpectreVision en Elijah Wood.

 

Welke van deze titels kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Jouw mening telt.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek