Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

De PS4 multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare begint vandaag

Call of Duty: Infinite Warfare Multiplayer Beta

De PS4 multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf vandaag geopend. Spelers die de game gepreorderd hebben op de PS4 hebben dit weekend de mogelijkheid om de multiplayer in te duiken. De beta zal dit weekend alleen toegankelijk zijn voor PS4-spelers.

Het is vanaf vandaag mogelijk om een eerste indruk te krijgen van de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare. De beta zal dit weekend geopend worden voor PS4-spelers, die de game gepreorderd hebben. De beta zal gespeeld kunnen worden dit weekend en volgend weekend. Dit weekend zal het alleen mogelijk zijn voor PS4-spelers, maar volgend weekend worden Xbox One spelers ook toegevoegd aan de lijst. Het zal voor PC gamers helaas niet mogelijk zijn om deel te nemen aan de beta.

De onderdelen van de beta

De beta zal nog niet alle onderdelen van het spel bevatten. Activision heeft gekozen om in de beta drie speelbare maps, drie speelbare specialisaties en een rotatie van de verschillende game modes beschikbaar te maken. De speelbare maps zijn Frontier, Frost en Throwback. Frontier speelt zich af op een ruimtestation, Frost op een van de manen van Jupiter en Throwback speelt zich af in 1950 in de VS. De speelbare specialisaties zijn Warfighter, Merc en Synaptic. De Warfighter speelt het beste met SMG’s en assault rifles. De Merc is gespecialiseerd in zware wapens en is sterk in de verdediging. De Synaptic specialisatie draait om snelheid. In de rotatie van de game modes zitten de bekende modes zoals Team Deathmatch en Kill Confirmed, maar ook enkele nieuwe game modes. Op de website van Call of Duty kan meer informatie gevonden worden over de maps en de specialisaties.

Er is nog meer goed nieuws voor PS4-spelers die de game gepreorderd hebben. Als je namelijk de premium edition hebt gepreorderd, is het vanaf dit weekend ook mogelijk om de campaign van Call of Duty 4: Modern Warfare remaster te spelen.

Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek