PS4 Pro beelden van Skyrim, Titanfall en Uncharted!

ps4 pro

De PS4 Pro verschijnt 10 november in de schappen, en om de koper over te halen het ding in huis te halen, is hier een aantal trailers van games die een Pro versie krijgen. Deze Pro versie zal naast de ”gewone” versie bestaan.

Hoewel de console pas officieel 10 november verschijnt, zijn er al in-game beelden opgedoken van de Pro versies van The Elder Scrolls V: Skyrim, Titanfall 2 en Uncharted 4. Dit was mogelijk omdat een Walmart in de Verenigde Staten de console al te koop in hun winkel hadden staan. Twitteraar Juniper Roth verschaft ons de beelden via zijn YouTube kanaal.

In-game beelden

Bekijk hieronder de video’s waarin in-game beelden te zien zijn van Skyrim, Titanfall 2 en Uncharted 4!

De PS4 Pro verschijnt 10 november in de winkels. Wat vind jij van de Pro beelden? Ga je je oude PS4 inwisselen voor de Pro? En welke games schaf je daarbij aan? Laat het weten in de comments.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek