Nioh krijgt PS4 Pro verbeteringen

Nioh PS4 pro verbeteringen

Toen de Nioh alpha demo uitkwam zagen we al dat het mogelijk is om te wisselen tussen verschillende modes die de frame rate of resolutie verbeteren. developer Team Ninja heeft aangekondigd wat de verschillende modes zullen doen in de uiteindelijke game op zowel de standaard PS4 als de Pro.

De verbeteringen zijn als volgt:

The full list of modes and what they offer can be seen below.

PS4

Movie Mode

Unspecified “high resolution graphics with stable 30 FPS”

Action Mode

Unspecified resolutions with “a stable 60 FPS”

Movie Mode (Variable frame rate)

Unspecified “high resolution graphics with a variable frame rate that may go over 30 FPS”

PS4 Pro with a 1080p display

Movie Mode

Stable 1920×1080 resolution with high quality anti-aliasing at 30 FPS

Action Mode

Stable 1920×1080 resolution at 60 FPS

PS4 Pro with a 4K display

Movie Mode

Stable 3840×2160 resolution at 30 FPS

Action Mode

Stable 1920×1080 resolution at 60 FPS

Nioh zal gepubliceerd worden door Sony interactive entertainment in westerse regio’s. Koei Tecmo zal deze taak in andere gebieden op zich nemen. De game zal pas in februari uitkomen. Waarschijnlijk 9 februari. Of dit echt zo zal zijn valt nog te zien. Na een tweede demo test gaven fans feedback. De developer heeft er voor gekozen om de feedback aan te nemen en veranderingen toe te passen. Zo is het durability systeem weggelaten en is het stamina systeem anders in elkaar gezet.

Nioh Ps4 pro verbeteringen

Nioh bleek niet altijd op de planning te staan als een action game. De eerste opzet was namelijk dat het een JRPG zou worden. Die keuze is gemaakt omdat de developers de game graag uitdagend wouden houden. Daar komen veel sterke vijanden bij kijken. Team Ninja blijkt in dit proces veel te hebben geholpen. Het project kreeg namelijk pas een duidelijke richting toen Team Ninja het project aan nam. De game is al in ontwikkeling sinds 2004.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek