Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  7 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

PS4K nieuwe geruchten

Sony Logo

De PlayStation4K, PlayStation4.5, of hoe die ook gaat heten, heeft de laatste paar dagen nogal wat los gemaakt in de geruchten wereld. Ook vandaag zijn er nieuwe geruchten verschenen op het populaire gamesforum Neogaf. De gebruiker is door de moderators gecheckt en hebben toestemming gegeven de informatie te delen, dus misschien zijn deze geruchten wel meer dan alleen geruchten!

De gebruiker haalt zijn informatie van een bespreking die hij een dag ervoor had gehouden. Hij wist te vertellen dat de prijs op dit moment $399,99 is, maar dit kan oplopen als er nog wordt gekozen voor een betere CPU. De prijs wordt echter niet hoger dan $499,99. De GPU in de geruchtenconsole is tweemaal zo sterk als de PlayStation 4 die nu in vele woonkamers staat. Het apparaat heeft een 4K Blu Ray speler en doet aan upscalen voor games die niet van zichzelf al een 4K resolutie hebben.

PS4K

Er is al gezegd dat er developers zijn die een devkit hebben van de nieuwe systemen en er games worden gemaakt die gebruiken maken van de betere hardware. Zo worden deze voor de PS4K Deep Down gemaakt en ook GOW4. Deze komen dus ook naar de oude PlayStation 4, echter wel met veel mindere performance.

Sony houdt over een paar maanden weer haar jaarlijkse persconferentie op de E3. Het zou vanzelfsprekend zijn dat als er een PS4K is, dat het moment is dat deze aan de wereld getoond gaat worden. Meestal is het wel zo dat waar rook is, vuur is. Hoe groot de verschillen in werkelijkheid gaan zijn is natuurlijk nog even afwachten. En ook hoeveel games er daadwerkelijk van de krachtigere hardware gebruik gaan maken, en hiermee ook de oude PS4 bezitters voor het blok zet. Of het interessant is voor developers om een nieuwe doelgroep te bereiken in plaats van de miljoenen bezitters nu is ook maar afwachten. Veel vragen, veel geruchten.

Zou jij een PS4K halen? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek