PS4/PC-Exclusive Fighter ‘Absolver’ krijgt release datum en nieuwe trailer

Developer Sloclap heet een release datum uitgebracht voor de geweldig-uitziende fighting game genaamd; Absolver – The 3D Brawler. Deze game zal exclusief uitkomen voor op de Playstation 4 en de PC. De titel laat spelers kiezen tussen een aantal verschillende combat stijlen. Om dit uit te leggen heeft Sloclap een trailer uitgebracht, deze heb je waarschijnlijk al gezien en anders kan je hem hier boven bekijken!

Als releasedatum wordt 29 augustus 2017 gegeven, dit klinkt verder weg dan dat daadwerkelijk het geval is. Er is nog geen informatie beschikbaar over de eventuele prijs en of de game ook een Xbox One en/of Nintendo Switch versie krijgt. Naarmate dat de beta begint en er meer nieuws komt over de prijzen en eventuele andere speelbare platformen kan je dit direct bij ons bekijken!

Voor nu, laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek