PSA: Speel Destiny 2 vanaf 19:00 op PC

Destiny 2

Vandaag is het eindelijk zo ver. De Destiny 2 servers zullen om 19:00 vanavond de lucht in gaan. De European Dead Zone wordt eindelijk beschikbaar gesteld voor de PC spelers.

Destiny 2 is al bijna twee maanden toegankelijk voor de Playstation 4 en Xbox One, maar vanaf 19:00 mogen ook PC spelers aan de slag het tweede deel in de franchise. Destiny 2 beloofde een heleboel uit de originele game goed te maken en de meningen zijn hier over verdeeld tussen de console spelers.

Een gevalletje love it or hate it? Misschien wel, voor sommige spelers is het vandaag de eerste dag om daar achter te gaan komen. Ben je toevallig niet aanwezig in te Centraal Europese tijdzone, maar lees je wel dit bericht? Bekijk dan onderstaande afbeelding om te achterhalen wanneer de servers voor jou online zullen gaan.

Destiny 2 servers

Destiny 2 is de eerste non-Blizzard game die via de Blizzard Battle.net app, voorheen bekend als Battle.net gespeeld kan worden. Dit is het enige platform waar de game op dit moment voor verschijnt. De game zal niet via Steam of Standalone speelbaar zijn.

Destiny 2 is al een poosje beschikbaar voor Xbox One en Playstation 4. PC spelers mogen vandaag voor het eerst aan de slag met een Destiny game. Wij gaven Destiny 2 een 8,2. De volledige review kun je hier terug lezen.

Zit jij al klaar om vanavond om 19:00 de actie in te duiken? De game is onlangs al beschikbaar gemaakt voor pre-load zodat je niet meer hoeft te wachten zodra de servers online zijn gegaan!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek