PSN Store Update: 1 September 2015

psn

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week is er ook weer een hoop te zien, onder andere Mad Max, Metal Gear Solid V en een aantal PS plus games.
Dus hou je van schieten, roleplaying, autorijden, totale verwoesting, mensen besluipen en stealth kills, of juist van vredig je boerderijtje opbouwen, whatever it is, je zult het vinden in de Playstation store.

Allereerst de PlayStation 4 games:
PSN1PSN2

Dan zijn er natuurlijk de PlayStation 3 games, waar voor velen gelukkig ook Metal Gear Solid V op te vinden is:

PSN3

Normaal zijn er ook wel PSVita games, deze week dus ook, bekijk hier boven welke Ps Vita games er beschikbaar zullen zijn. Hier beneden nog de Playstation Plus Free games voor september met onder andere Twisted Metal, enge clowns en auto’s neerhalen jouw ding? haal hem nu:

PSN4

Vorige week waren er meer games, deze week valt ‘t tegen, tsja.. it happens, maar goed. Vorige week was er The Naval Edition van Assassin’s creed, Madden NFL 16, en zelfs voor de anime liefhebbers was er een titel waar iedereen die deze serie volgt al maanden op zit te wachten, sommigen misschien al jaren in de nieuwe game One Piece Pirate Warriors 3 en zijn Gold Edition die voor een tientje meer te koop staat.

Zit er deze week iets voor jou bij? Zo niet.. zijn wij volgende week weer terug met de nieuwe PSN Update, aangezien dit natuurlijk een actueel topic is!
Laat ons weten wat jij vind van de games deze week, of de games die al geweest zijn.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek