PSN Store update: 12 augustus

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week kunnen we het mysterie van de apocalypse oplossen in het spel Everybody’s Gone To The Rapture. Sony heeft gezegd dat dit spel anders is dan elk ander spel je dit jaar ook maar gaat spelen.

Verder deze week kunnen PlayStation 4 eigenaren spelen als een geit. Het populaire Goat Simulator komt naar de PlayStation 4 deze week. Deze vreemde simulator heeft vele hoge ogen al gegooid en het is nu dus tijd dat PlayStation 4 eigenaren dit spel onder handen nemen. Ook wordt er deze week onder andere een nieuwe demo toegevoegd in de Sony PlayStation Store. Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en Konami zijn Pro Evolution Soccer zet de aanval in dit jaar met een vroege demo voor zowel de Sony PlayStation 3 als de Sony PlayStation 4.

Als laatste wordt ook de game serie Prototype opnieuw uitgebracht voor deze generatie consoles. Waar hij eerder stil uitkwam voor de Xbox One is hij deze week te vinden in de PlayStation Store. De volledige lijst van spellen welke deze week uitkomen is hieronder te vinden:

Psn Update

Daarnaast zijn deze drie demo’s deze week te vinden in de PlayStation Store:

PSN Store Demo

Als laatste komen we bij de verschillende DLC en kortingen die deze week in de PlayStation Store worden doorgevoerd. Deze week wordt er onder andere nieuwe DLC toegevoegd voor het spel Dead or Alive 5 LR. LittleBigPlanet 3 krijgt een nieuwe Level Creator Kit en PlayStation Plus leden krijgen een aantal leuke kortingen.

PSNKortingen

Zit er voor jou deze week nog iets leuks bij? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek