PSN STORE UPDATE: 15 OKTOBER 2015

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Een mix van games deze week met veel leuke aankondigingen! Zo is er nu de console versie van The Talos Principle, een game van het team achter de originele Serious Sam games, de eerste aflevering van Minecraft: Story Mode en de launch van de Witcher 3 DLC Hearts of Stone.

PSN Store 1

Deze week is de release van verschillende games zoals Dragon Quest Heroes en Back to the FutureVooral de laatste is het bekijken waard aangezien dit de eerste keer is dat deze game gereleased wordt op PC. Trek je flux-capacitor dus maar uit de kast en knal door naar de toekomst….vanuit het verleden…in het heden…ok, laat maar zitten.

PSN Store 3

Het is oktober dus natuurlijk is het ook tijd om te griezelen met de game gebaseerd op de reeks boeken van R.L. Stine, GoosebumpsWanneer je toch liever niet de schrik aangejaagd wil worden is het Jackbox Party Pack misschien iets voor jou. Deze game is geweldig om met een grote groep mensen te spelen en doet enigzins denken aan de Buzz reeks.

PSN Store 4

Vorige week kwam Farming Simulator al uit voor de grotere consoles maar nu kunnen enthousiaste landbewerkers hun bedrijf ook runnen on-the-go! Farming Simulator 16 komt uit op PSVita en is een mooi alternatief voor de mensen die geen zin hebben om alleen maar de werkzaamheden van de boeren uit Boer zoekt Vrouw te kijken maar het ook te beleven.

PSN Store 5

Als laatste natuurlijk de bundles. Voor zowel PS4 als PS3 zijn er DLC’s te kopen voor Dead or Alive 5 en Rocksmith 2014. De PS4 heeft momenteel ook een uitgebreidere versie van Dragon Quest Heroes in de aanbieding.


Dit was het dan weer voor deze week. Zit er iets bij wat je bevalt of is er iets wat je liever had gezien op de store? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek