PSN Store Update: 16 September 2015

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week is een grote week voor PlayStation bezitters met een aantal grote games. Zo kun je Destiny weer opstarten om een nieuw hoofdstuk te spelen in The Taken King maar voor sportliefhebbers is er ook de jaarlijkse NFL weer. Over king gesproken, De nieuwste Pro Evolution Soccer is ook vanaf deze week te downloaden in de PlayStation Store. Laten we kijken naar het verdere aanbod van PlayStation 4 voor deze week:

PSN16Sep

Er verschijnen naast deze games ook nog DLC voor bepaalde games. Welke games dit zijn zie je hieronder:

PSNStore16sep3

Ook zijn er een aantal kortingen deze week speciaal voor de PlayStation 4. Welke dit zijn kun je hieronder bekijken:

PSN16Sep1

Daarnaast staat ons deze week ook nog wat dingen te wachten voor de oudere PlayStation 3 console en zelfs de PlayStation Vita krijgt er deze week een nieuwe game bij die je digitaal kunt aanschaffen. Welke dit zijn kun je hieronder zien:

psn2

Vooral de FarCry bundel kan voor veel mensen interessant zijn wanneer zij nog niet deze delen hebben gespeeld. Maar ook voor PlayStation 3 bezitters is de nieuwe Destiny DLC te downloaden deze week en zo zien we dat de PlayStation 3 nog lekker ondersteund wordt door middel van software.

Er zit dus een hoop bij deze week en alle platformen krijgen wel iets. Volgende week kunnen we natuurlijk nog meer verwachten want dan gaat ook EA zijn voetbalspelletje naar de digitale rekken.

Dit was hem dus voor deze week, zit er wat voor jouw bij of toch niet? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek