PSN Store Update: 23 September 2015

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week staat het nieuwste deel in de FIFA reeks op ons te wachten en voor mensen die van horror houden is er ook nog de game SOMA. Een bloedstollende horrorgame. Laten we snel beginnen met de content voor de PlayStation 4:

PSN23Sep

We zien dat er drie FIFA edities te wachten staan voor mensen om te bestellen. Daarnaast het horror spel SOMA en ook nog Afro Samurai 2

Voor de PlayStation 3 komt er maar een enkel spel naar het systeem deze week en dat is FIFA. niet zoals bij de PlayStation 4 meerdere versies maar alleen het basis spel is er voor deze oude console.

Voor de PlayStation Vita is er deze week geen FIFA maar wel drie andere spellen. De handheld van Sony krijgt al heel veel jaar niet meer de laatste versie met grafische verbeteringen maar heeft het moeten doen met alleen transfer updates. Of er dit jaar weer een zogeheten Legacy Edition komt weten we niet maar voor deze week is er niks aangekondigd. Wat er wel is aangekondigd voor de PlayStation Vita zien we hieronder:

PSN23Sep

Als laatste komt er een hoop nieuwe PlayStation 4 DLC naar de PlayStation Store deze week. Zo komen er FIFA Points voor het beroemde Ultimate Team van FIFA 16. Krijgt NHL 16 een hoop nieuwe content en is ook Batman weer aan de beurt met nieuwe content:

PSN23Sep

Dit was hem dus voor deze week, zit er wat voor jouw bij of toch niet? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek