PSN Store update: 26 augustus

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week is een grote week voor alle platformen en voor liefhebbers van verschillende type spellen. Wat dacht je van het interactieve horror spel Until Dawn. Waar de keuzes die jij maakt invloed hebben op het verloop van het verhaal. Of de remake van Dishonered welke ook deze week te vinden is. Ten slotte is er voor de sport liefhebber een nieuwe Madden game deze week digitaal te downloaden, laten we snel beginnen met de complete lijst:

psn1

psn2

Zoals al eerder gezegd in dit bericht zijn er veel nieuwe games welke deze week verschijnen in de store. Naast de genoemde Until Dawn, Madden NFL 16 en de Definitive Edition van Dishonored is een spel welke misschien het bekijken waard is de Mega Man Legacy Collection. Dit spel bevat de orginele zes Mega Man games welke compleet vernieuwd zijn. Ze worden niet via een emulator gedraaid en maken volledig gebruik van de kracht van de PlayStation 4 om misschien wel de beste ervaring voor deze games te bieden!

Wanneer we verder gaan naar de PlayStation 4 demo’s voor deze week kunnen we vertellen dat er een demo van het spel Dying Light wordt toegevoegd welke gratis te downloaden is.

Wanneer we gaan kijken naar de PlayStation 3 komt er het volgende lijstje uit:

psn3

Deze week is er een bundel te koop welke Assassin’s Creed Black Flag samen voegt met Assassin’s Creed Rogue. Daarnaast verschijnt ook een nieuwe One Piece game welke ook te vinden is deze week op de PlayStation 4.

Hieronder is het lijstje te vinden van de PlayStation Vita en zien we onder ander ook One Piece weer terug:

psn4

Als laatste hebben we nog verschillende stukken DLC onder elkaar gezet welke deze week te downloaden zijn en waarmee we ook afsluiten.

psn5

psn6

 

Zit er iets voor jou bij deze week?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek