PSN Store Update: 30 september 2015

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week iets later dan dat jullie van ons gewend zijn maar dat komt omdat Sony deze week niet zo rap was met het uitbrengen van deze informatie. Om dat goed te maken heeft Sony wel veel moois in haar store deze week erbij gezet met onder ander de demo van Uncharted: The Nathan Drake Collection en Tony Hawk.

Laten we beginnen met wat er voor de PlayStation 4 deze week allemaal aan zit te komen:

psn30sep

Als we naar de afbeelding kijken dan kunnen we zien dat het nieuwe deel van NBA Live weer is verschenen. Ook is er een nieuwe Tony Hawk Pro Skater game uitgekomen voor de PlayStation 4. Afsluitend is er misschien ook wel interesse voor de Journey Collector’s Edition als je het spel net zoals ondergetekende nog niet hebt gespeeld.

Als we dan gaan kijken naar de PlayStation 3 zien we een drietal games die deze week uit gaan komen in de virtuele winkel:

psn30sep

Ook voor de PlayStation Vita verschijnt er deze week nog iets:

psn30sep

Dan gaan we als laatste nog even kijken welke demo’s en DLC er verschijnt deze week voor de consoles van Sony. Batman: Arkham Knight krijgt weer een aantal nieuwe dingen te doen en voor NBA worden gelijk de NBA Points online gezet. Maar de aandachtstrekker deze week is waarschijnlijk het verschijnen van de Uncharted Nathan Drake Collection demo:

psn30sep

Dit was hem dus voor deze week, zit er wat voor jouw bij of toch niet? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek