Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

PSN Store Update: 9 September 2015

PSN Store

Elke woensdag van de week maakt Sony PlayStation Europe de games bekend die worden toegevoegd aan het PlayStation Network, kort weg de PSN Store. Dit zijn niet alleen games voor de PlayStation 4 maar ook voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Hieronder staat een lijst met aankomende games evenals welke DLC er deze week wordt uigebracht in de PlayStation Store van Europa.

Deze week is naast de FIFA 16 demo welke gisteren is uitgekomen ook Tearaway Unfolded aan de beurt. Deze game is oorspronkelijk gemaakt voor de PlayStation Vita maar is compleet opnieuw gemaakt zodat hij ook goed werkt met het veel beter verkopende PlayStation 4 systeem. Deze week is er voor de PlayStation 3 helaas niks nieuws en ook voor de PlayStation Vita is het karig te noemen. Laten we snel beginnen met het PlayStation 4 aanbod:

PSN Store

Zoals je kunt zien dus zijn er naast Tearaway Unfolded nog een aantal andere spellen welke worden toegevoegd aan de digitale winkelrekken van de Sony PlayStation Store. Zo is er voor de rugby fans een nieuw spel uitgekomen genaamd Rugby League Live 3 en heb je voor een tientje een leuk arcade spel genaamd Arcade Archives City Connection.

Wanneer we naar de PlayStation Vita krijgen is zoals het hierboven gezegd toch wat magertjes. Er zijn deze week twee spellen welke we kunnen verwachten voor de sterkste handheld console op dit moment. Laten we snel kijken welke twee games we mogen verwelkomen:

PSN Store 9 september1

Zoals je ziet geen vetpot dus. Beide spellen zijn niet heel erg duur dus misschien het bekijken waard wanneer de trailer je aanspreekt. Deze week is er niks uitgekomen voor de PlayStation 3 en ook hebben wij geen informatie gekregen over eventuele DLC die naar de platformen verschijnen.

Dit was hem dus voor deze week, zit er wat voor jouw bij of toch niet? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek