PUBG 1.0 PC Release is morgenochtend

Playerunknown’s Battlegrounds

PUBG is al vanaf 23 maart in Early Access, maar zal vanaf morgenochtend de 1.0-fase ingaan. Op Steam staat een klok waar de uren afgeteld worden en deze klok laat ons zien dat morgenochtend om 08:00 de 1.0 PC release plaats zal vinden.

PUBG is een van de meest gespeelde spellen van het afgelopen jaar. De game staat nummer 1 op de ranglijsten van Steam en pakt ook meerdere malen de nummer 1 plaats op Twitch. De game draait om overleven en het uitschakelen van je tegenstanders. Je wordt in het begin op een map gedropt en het doel is om als laatste over te blijven. Dit type game, wat ook wel Battle Royale genoemd wordt, is populair geworden dit jaar. Het Battle Royale-genre is een gametype gebaseerd op de film Battle Royale uit 2000. PUBG is al vanaf 23 maart in Early Access, maar zal vanaf morgenochtend de 1.0-fase in gaan. De game is het afgelopen jaar ook uitgekomen op de Xbox One en Xbox One X.

Van Alpha naar 1.0

PUBG werd begin dit jaar voor het eerst beschikbaar gesteld voor gamers. De game begon met een Alpha-fase waarin meerdere populaire streamers de game mochten uitproberen. Na de Alpha-fase begon de Early Access op 23 maart. De game heeft meer dan een half jaar in de Bèta-fase gezeten, maar zal nu dus eindelijk zijn full release-fase bereiken. De verwachting van de release van 1.0 was 20 december, maar het wordt een dagje later. Morgenochtend om 08:00 is de 1.0 versie gereed. De 1.0 patch notes is een enorme lijst en kunnen op de PUBG-website teruggevonden worden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek