PUBG-achtige game komt naar jouw telefoon

PUBG Phone Game

Nu dat PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) groter is dan ooit verwacht, lijkt het bijna logisch dat ook andere studio’s hier gebruik van willen maken. Fortnite kwam eerder al uit en zelfs GTA V heeft een Battle Royale mode. Nu is het tijd voor een telefoon versie.

Tencent, een Chinees bedrijf dat veel aandelen heeft in bekende studio’s, zal deze game gaan uitbrengen Glorious Mission, zoals de game zal heten, zal heel erg op PUBG lijken, en zal runnen op jouw telefoonschermpje. Bekijk hier beneden even een korte teaser voor de game.

Tencent heeft hoge verwachtingen voor de game. Gezien de studio meerdere top-notch mobile games heeft is dit ook terecht. We zullen er snel achter gaan komen of de game het gaat maken tussen de duizenden android/iOS games die nu al in de app stores rondvliegen. Een release datum is er nog niet, wel is bekend dat er binnenkort een beta zal starten, die hopelijk ook naar onze kant van de wereld zal komen.

Wat denk jij? Gaat de game het maken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek