Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  9 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

PUBG heeft weer een mijlpaal bereikt

Azari Nieuws 1.598 views 0 0
PUBG Battlegrounds PU

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) heeft wederom een geweldig doel bereikt. Terugkijkende op 2017 is één ding zeker: PUBG is de grootste multiplayer hit van het afgelopen jaar! De game ging 23 maart 2017 in Early Acces en lanceerde de afgelopen maand met een 1.0 patch en een Xbox One port. Na PUBG volgde Fortnite, een topgame, maar ondanks dat bleef Battlegrounds groter en groter worden.

En nu hebben ze dan eindelijk weer een mijlpaal gehaald met meer dan drie miljoen actieve spelers op hetzelfde moment. De game stond eerder dit jaar nog op de laatste plek in de ranglijsten en heeft zich omhoog geklommen naar de eerste plek in de Steam Charts, maar dat het zo groots zou worden, dat verwachte niemand! De game zit op bijna vier keer zoveel spelers als de tweede plek: Dota 2.

Buiten dat verkocht de game meer dan één miljoen kopieën voor de Xbox One, binnen 48 uur na launch. Met een totaal van ongeveer dertig miljoen verkochte games (via Steam zelf), zit de totale winst op 900 miljoen Eurootjes. Maar één ding is zeker, heel veel budget daarvan word ook weer terug in de game gestopt en Brendan Greene reist nog steeds de wereld rond om zijn game te promoten.

Fans van PUBG kunnen nog een nieuwe game van developer Bluehole verwachten, met een MMORPG op de horizon. Deze steampunk game zal een boel spelers verbazen en een boel spelers wegjagen. De game ziet er adembenemend uit, maar hoe zal het lopen? Check hier beneden in ieder geval de trailer!

Bluehole liet weten dat ze PUBG naar alle platformen willen krijgen en als het mogelijk is zelfs naar de Switch. Maar verwacht in 2018 in ieder geval wel een Playstation 4 launch. Speel jij nog Battlegrounds, zo ja, wat vond jij van de 1.0 patch? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek