PUBG krijgt eigen Battle Pass genaamd Event Pass

pubg corp sanhok map game

Waar PUBG Corp, een vertakking van BlueHole. niet lang geleden Epic nog aanklaagde voor het “stelen” van ideeën uit PlayerUnknown’s Battlegrounds introduceert PUBG’s nieuwste update een feature uit Fortnite. Fortnite’s Battle Pass maakt zijn debuut in PUBG als een Event Pass, een manier om in-game cosmetica vrij te spelen door de game te spelen.

In tegenstelling tot Fortnite’s Battle Pass zal de PUBG Event Pass enkel met real-world currency aangeschaft kunnen worden. In theorie is het mogelijk om Fortnite’s Battle Pass met Vbucks te kopen die je in-game verdient hebt. De Event Pass zal daarnaast maar vier weken actief zijn in tegenstelling tot een volledig seizoen. Spelers die besluiten om geen pass te kopen zullen tijdelijke beloningen kunnen vrijspelen en één speciaal item kunnen verdienen. Mocht je besluiten om de Event Pass op een later tijdstip aan te schaffen streep je automatisch alle voltooide taken af.

sanhok

De taken die je krijgt met de Event Pass zullen per dag, week en map verschillen. De eerste Pass zal worden uitgebracht op dezelfde dag als dat de nieuwe PUBG map: Sanhok verschijnt in de live game. Deze zal morgen, 22 juni, worden toegevoegd. De Event Pass is nu al beschikbaar in de test servers. Hierdoor krijgen spelers een beeld van de opdrachten die te wachten staan zodra de Pass morgen verkrijgbaar wordt.

Ga jij aan de slag met de nieuwe map in PUBG, of heb je deze Battle Royale game links laten liggen om verder te gaan met Fortnite? Laat het ons weten! Welke van de twee vind jij leuker en waarom?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek