PUBG: Laatste testfase van Sanhok map

pubg corp sanhok map game

PLAYERUNKOWN’S BATTLEGROUNDS, ook wel bekend als PUBG, geeft hun laatste creatie weer vrij voor een korte periode. De nieuwe map genaamd “Sanhok” kan op de Experimental Test Server voor een korte tijd gespeeld worden.

Het nieuwe slagveld draagt de naam “Sanhok”. Het speelt zich af op een klein eilandje dat vol met ruïnes zit, genoeg speelgebied dus! Binnenkort wordt deze nieuwe omgeving vrijgegeven voor iedereen die het spel in bezit heeft.

De map is praktisch al compleet maar toch zal er nog één test periode gehouden worden. Zoals gewoonlijk zal deze test periode plaats vinden op de Experimental Test Server van PUBG op PC. Speel jij het spel op de Xbox; nog even geduld hebben dan!

“This will likely be the final Sanhok test on the Experimental Server. If everything goes according to schedule, Sanhok will come to live servers near the end of June. Even after it launches, we’ll continue making changes based on the feedback we get from you guys.”

– PUBG Corporation over toevoeging nieuwe map Sanhok.

Laatste testperiode, wanneer?

De laatste test van Sanhok, die volgens PUBG Corp. al in beta is, zal plaats vinden op 31 Mei tot en met 4 Juni. Iedereen die het spel via Steam bezit kan meedoen aan de testfase. Je moet echter wel de Experimental Test Server installeren om hem te kunnen spelen.

De voormalige testperiodes verliepen ook tamelijk goed, Codename: Savage, zoals hij eerst heette, was echter minder lang speelbaar voor iedereen. Ook heeft het derde slagveld een grote verandering ondergaan sinds zijn eerste testfase.

Het bedrijf achter PUBG heeft voor de toekomst wel plannen voor deze map. Zij willen net zoals Miramar (woestijn pretfestijn) exclusieve wapens en voertuigen gaan introduceren. Een van deze voertuigen zal een driewieler gaan zijn met de naam Tukshai.

Kijken jullie al uit naar deze nieuwe map in PUBG?
Laat je mening hieronder horen!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek