PUBG meer dan 10 miljoen keer verkocht!

Playerunknown's Battlegrounds PC Xbox One

Playerunknown’s battlegrounds (PUBG) is de grootste Steam hit ooit geworden, met een sales van meer dan tien miljoen copies binnen een jaar. Buiten het feit dat de game een Xbox One Release krijgt, is dit natuurlijk geweldig nieuws voor de developers!

Op 27 augustus 2017 werd de game al de meest gespeelde game op Steam. Tijdens gamescom waren er 8 miljoen stuks verkocht van de game, binnen die tijd zijn er dus 2 miljoen bij gekomen! Battlegrounds is buiten dat nog steeds in Early Access, maar de game verkoopt beter dan veel AAA titels. De Xbox One versie zal ergens laat in 2017 verschijnen. Bluehole laat ook weten dat de game uiteindelijk naar andere consoles zal gaan komen, maar dat nog niet bekend is wanneer en of dit nog lang duren zal.

Playerunknown's Battlegrounds PC Xbox

Opzich een leuk nieuwtje denk ik zo! Voor beiden developers en fans! Ook een nieuwe map en meer wapens, kleding en andere gekke features zijn nog onderweg naar de game, dit zal in de nabije toekomst allemaal snel naar de game komen.

Kort maar leuk nieuws voor de fans dus! Wat vind jij van PUBG? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek