PUBG Mobile Live Action Trailer

Playerunknown’s Battlegrounds

PUBG is afgelopen maand in China verschenen voor mobiele apparaten. De PC clone kreeg daarvoor een nieuwe trailer die zomaar eens zou kunnen laten zien hoe een PUBG film uit zou zien.

De Live Action Trailer toont verschillende herkenbare PUBG activiteiten zoals het springen uit het vliegtuig aan het begin van iedere ronde. Daarnaast zien we mensen die aan het zoeken zijn naar loot, en squads die onder vuur liggen. We zien de herkenbare kledingstukken terug komen en zelfs de wapens die gebruikt worden in het spel. De kogelwerende pan laat ook zijn beste kant zien in het filmpje.

Eerder Heeft de CEO van PUBG Corp, Chang Han Kim, in een interview al gesproken dat hij de franchise wilt uitbreiden naar films en series. Hij ziet de game toekomstig als een ‘Universal Media Franchise’.

“We want to take part in diverse industries including Esports, movies, drama, cartoons, animation, and more,” Aldus Kim in het interview. “In fact, we received a couple of love calls from a number of developers in Hollywood and Netflix. Our dream is to build a new game-based culture through various ways like this, and have the lead of that culture.”

De game is nu al beschikbaar voor de smartphone in China. Er is nog niet gesproken over een release voor de Westerse markt. Het is ook niet zeker of deze ooit zal verschijnen. Benieuwd naar de Chinese PUBG mobile smartphone game? Bekijk dan wat gameplay footage hier beneden:

Zou jij PUBG mobile willen spelen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek