Hoeveel geheugen neemt PUBG in op je Xbox One?

PUBG (Battlegrounds) zal vandaag lanceren voor op de Xbox One! De game kon afgelopen nacht al in je downloadlijst staan. Nu zijn fans erachter gekomen dat de grootte van het bestand voor de game vrij klein is. Mocht jij je nu dus afvragen, hoe veel geheugen neemt deze zeik nu precies in? Nou, dat zal 5.24 GB zijn.

Het kan natuurlijk zijn dat er snel na de launch een ‘Day One Update’ plaats zal vinden, die waarschijnlijk nog iets meer van je harde schijf af zal gaan pakken. De game zal vanaf 15:00 officieel te spelen zijn. Je kan de game voor dertig Euro oppikken voor op jouw console. Maar niet alleen Xbox spelers krijgen het goed, ook de PC spelers krijgen er wederom iets bij. Terwijl de Xbox One versie de nieuwe map direct erbij zal krijgen, hebben PC spelers het een tijdje lang moeten doen met korte teasers en onduidelijke foto’s. Nu is het wachten voorbij. Vanaf morgen zal Miramar, met alle nieuwe wagens, wapens en gebieden, volledig te spelen zijn voor beide versies.

PUBG Xbox Controls

De controls

 

Ga jij de game spelen op de Xbox One (X), of hou je het toch bij die oude vertrouwde game PC? Laat ons weten wat jij vind van de console launch, de nieuwe map met alles erop en eraan of de nieuwe UI die met de launch meekomt. PUBG is on fire!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek