PUBG op bijna 2 miljoen actieve spelers

PUBG Battlegrounds Pan

De developers van PUBG hadden nooit verwacht dat Battlegrounds zo groot zou worden, of überhaupt langs Dota 2 zou schieten. We hebben al een paar keer gepraat over de groei van de game… Hier, hier en hier! Maar nu zitten ze al bijna op 2 miljoen actieve spelers.

Steam data laat ook zien dat dankzij PUBG de gaming service in totaal meer dan 16 miljoen actieve spelers had gisteren. Dat betekend dat 12% van de playerbase op Battlegrounds zit. Een maand geleden zat de game nog op 1 miljoen spelers, nu zijn dat er dubbel zo veel! Brendan Greene (Playeruknown) laat weten dat hij denkt dat de game zo’n 100 miljoen spelers moet kunnen halen.

PUBG Steam Charts

PUBG lanceerde in maart 2017 en heeft sindsdien 13 miljoen stuks verkocht. De game kost dan ook maar dertig Euro. Bluehole laat weten dat de game ook nooit meer zal gaan kosten dan het huidige, bescheiden bedragje. De game is nu alleen beschikbaar voor op de PC, maar krijgt later dit jaar een Xbox One release. Wanneer dat game naar Playstation 4 zal komen is nog niet zeker, we hopen op een spoedige aankondiging.

Is PUBG de game voor jou? Of bevalt Epic Games’s Fortnite je beter? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek