PUBG release naar de PS4?

Playerunknown’s Battlegrounds komt mogelijk binnenkort met een release naar de PS4. Op een Korean Rating Board is PUBG toegevoegd aan de lijst met PS4. erachter. Gisteren werd PUBG PS4 aan de site toegevoegd.

Als deze toevoeging juist is dan zullen we ongetwijfeld binnenkort officieel op de hoogte worden gesteld. Eerder werd PUBG al gereleased op de PC en voor de Xbox One. De release voor de Xbox One ging echter niet over rozen. Bij release waren er behoorlijk wat problemen met de game. Zo bleef het verversen van de achtergrond en gebouwen achterwege, waardoor spelers grote grijze massa voor hun neuzen hadden.

Hopelijk loopt de release voor de PS4 een stuk soepeler en hebben ze geleerd van hun release op de Xbox One. Hieronder kunnen jullie de screenshots zien van de gelekte informatie. Één is de originele screenshot en de tweede screenshot hebben we de boel door de google translate gehaald.

PUBG PS4 KOR

PUBG PS4 NL

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek