PUBG Test Server Update belooft goeds

Playerunknown’s Battlegrounds

Voor alle spelers van PUBG of PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS belooft er iets goeds aan te komen. De game heeft op de PC Test Server een nieuwe update gelanceerd die de game beter laat lopen.

PUBG Corporation heeft gezegt dat de game op beide wijzen verbeterd zijn. Dit heeft betrekking op de server en de client die de gebruiker op zijn pc heeft staan.

De server heeft bijvoorbeeld een update gekregen met betrekking tot de spawns.

Begin van de match dropt iedereen met een vliegtuig, hier zijn aanpassingen aan de viewing distance om de game beter te laten lopen. Tevens hebben zij de spelers die in de pre-game lobby komen, een andere spawnplek gegeven. Dit betekent dat iedereen willekeurig ergens spawnt binnen een bepaald gebied, dit moet volgens de studio een grote performance boost opleveren.

“Previously, all the players would spawn together at the same location awaiting the start of the match. Lots of interaction among multiple players in such a small area had a high impact on the servers, to solve this, we have introduced multiple areas where players gather before the match start. As a result, the performance, both server and client-side, has improved.”

– PUBG Corporation, over de Test Server update.

Is er nog meer?

De ontwikkelaars zijn ook bezig met een anti-cheat systeem. Dit heeft voornamelijk betrekking tot de “Instant Heal Glitch” en “Instant Revive Glitch”. Echter is dit allemaal nog in ontwikkeling, het team is nog allerlei data aan het verzamelen om een oplossing te vinden voor deze exploits. Verder heeft PUBG zijn muziek gepost in de store. Deze kan iedereen downloaden voor een klein prijsje. Alle patch notes die ingevoerd gaan worden, kun je hier beneden lezen.

PUBG Test Server Patch Notes (January 23)

Gameplay

  • Introduced multiple pre-match starting areas on both maps in order to optimize the server and game client performance
    • Removed weapons on starting island before the match start

Language

  • Applied new Russian, Japanese, and Chinese (simplified/traditional) fonts

Bug fixes

  • Fixed the issue where players were able to slide-jump from prone

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek